Търсене на консуматив
Марка:
Модел:

Защо да зареждате и рециклирате тонер касети?

Знаете ли, че при зареждане на израз- ходените тонер касети получавате не само същото качество на печат, както при използването на нови касети, но и печатите на до 3-4 пъти по-ниска цена?

вижте повече ...

Офис техника
Транспорт и доставка

Вашите поръчки се доставят изгодно, бързо и надеждно чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по ваш избор до всяка точка в България.

Точната цена за доставка се определя в зависимост от вашата поръчка. Различните варианти за доставка можете да разберете при потвърждението на вашата поръчка и да изберете най-изгодния за вас.

 
Защо да зареждате и рециклирате празните тонер касети?

Знаете ли, че при многократно използване на празни тонер касети получавате абсолютно същото качество на печат както при оригинален консуматив, а цената на отпечатено копие е до 2-3 пъти по-ниска в зависимост от производителя на машината и типа касета?

В резултат на многократното ползване на едни и същи касети се намалява производството на нови такива, които след употребата си се изхвърлят и така, освен че намалявате разходите си за печат, вие помагате и за опазване на околната среда.

Какво представлява тонер касетата?

тонер касета

фиг.1 Примерен изглед на тонер касета

Какво предлагаме ние?

Зареждане - зареждането на тонер касета, известно още като презареждане или пълнене на тонер касета, се извършва като тя се разглоби, почистят се резервоара за отработен тонер и резервоара за тонер от остатъчния тонер и се зареди резервоара за тонер (фиг.1) с нов тонер. След тези операции касетата се сглобява и ако модела е с чип той се заменя с нов.

Зареждането може да се прави от 1 до 2-3 пъти в зависимост от типа касета и нейния капацитет. След това се износват някои основни компоненти на касетата (фиг.1) и тя трябва да се рециклира, т.е. те да бъдат сменени с цел запазване качеството на печат и да може да бъде зареждана отново.

Рециклиране - рециклирането на тонер касетата се извършва като тя се разглоби, почистят се резервоара за отработен тонер и резервоара за тонер от остатъчния тонер. Подменят се следните компоненти - оптичен барабан и почистващ нож (фиг.1). Ако са износени се подменят и компонентите: зарядна ролка (PCR), магнитна (девелоперна) ролка и доктор блейд. След това резервоара за тонер се зарежда с нов тонер. След тези операции касетата се сглобява и ако модела е с чип той се заменя с нов.

Така реално вие използвате многократно само пластмасовия корпус на касетата, а всички активни компоненти свързани с качеството на печат са заменени с нови, което води до качество на печат еквивалентно с това на оригинален консуматив.

След като бъде изразходена рециклираната касета може отново да се зарежда от 1 до 2-3 пъти, в зависимост от нейния тип и капацитет, след което се прави ново рециклиране и т.н. докато не се стигне до механична повреда или износване на пластмасовия корпус на касетата.

При зареждане и рециклиране на тонер касети вие получавате качество на печат, което по нищо не се отличава от това на оригинален консуматив, на до 3-4 пъти по-ниска цена.

 
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ
Клиент:
Парола:

Забравена парола

Регистрация

Всички цени са с включен ДДС

Общи условия

АМС-Лабс ООД, 2007-2024

Всички права запазени