Търсене на консуматив
Марка:
Модел:

Защо да зареждате и рециклирате тонер касети?

Знаете ли, че при зареждане на израз- ходените тонер касети получавате не само същото качество на печат, както при използването на нови касети, но и печатите на до 3-4 пъти по-ниска цена?

вижте повече ...

Офис техника
Транспорт и доставка

Вашите поръчки се доставят изгодно, бързо и надеждно чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по ваш избор до всяка точка в България.

Точната цена за доставка се определя в зависимост от вашата поръчка. Различните варианти за доставка можете да разберете при потвърждението на вашата поръчка и да изберете най-изгодния за вас.

 
ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТ

Снимка 1

 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4

 

Зареждаеми мастилни касети Canon PFI-102

Цена:

153.60

 лв.

Поръчка:

Добави към поръчката

Поддържани модели принтери:

Canon imagePROGRAF ipf500; Canon imagePROGRAF ipf510; Canon imagePROGRAF ipf600; Canon imagePROGRAF ipf610; Canon imagePROGRAF ipf650; Canon imagePROGRAF ipf655; Canon imagePROGRAF ipf700; Canon imagePROGRAF ipf710; Canon imagePROGRAF ipf720; Canon imagePROGRAF ipf750; Canon imagePROGRAF ipf760; Canon imagePROGRAF ipf765

Допълнителна информация:

Зареждаеми мастилни касети Canon PFI-102

Зареждаемите мастилни касети (известни още като зареждащи се касети или презареждащи се касети) са произведени от висококачествени материали и са без инсталиран чип - използват се чиповете от оригиналните касети, като се прехвърлят на зареждаемите. Зареждаемите касети могат да работят с всички модели принтери и плотери Canon, изискващи мастилни касети Canon PFI-102BK PFI-102MBK PFI-102C PFI-102M PFI-102Y (виж "Поддържани модели принтери" по-горе).

Зaщо зареждаеми касети?

При използване на презареждаеми касети всеки отпечатан чертеж от вашето устройство ви струва около 20 пъти по-евтино отколкото при използване оригинални касети Canon. След първоначалната инвестиция за закупуване на комплект презареждаеми касети и на бутилки с мастило, цената за презареждане на 6-те касети е около 80 лв!

Начин на употреба

Комплекта се състои от 6 празни презареждаеми мастилни касети, които трябва да бъдат заредени с мастило за да могат да се използват, и инструкция за употреба на български език. Зареждането става изключително лесно, като в предвидения за зареждане отвор се налива със специална фуния или спринцовка необходимото количество мастило (около 200 мл.), докато касетата се напълни.
При изчерпване на касетата се повтаря отново гореописаната процедура, като няма ограничение в броя на презарежданията.

Назад

 
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ
Клиент:
Парола:

Забравена парола

Регистрация

Всички цени са с включен ДДС

Общи условия

АМС-Лабс ООД, 2007-2023

Всички права запазени