Търсене на консуматив
Марка:
Модел:

Защо да зареждате и рециклирате тонер касети?

Знаете ли, че при зареждане на израз- ходените тонер касети получавате не само същото качество на печат, както при използването на нови касети, но и печатите на до 3-4 пъти по-ниска цена?

вижте повече ...

Офис техника
Транспорт и доставка

Вашите поръчки се доставят изгодно, бързо и надеждно чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по ваш избор до всяка точка в България.

Точната цена за доставка се определя в зависимост от вашата поръчка. Различните варианти за доставка можете да разберете при потвърждението на вашата поръчка и да изберете най-изгодния за вас.

 

КОНСУЛТАЦИИ

Не сте сигурни какъв принтер или мултифунцкионална машина са ви нужни?

Желаете да постигнете най-доброто съотношение цена/качество при печат, съобразено с вашите нужди?

Възползвайте се от консултантските услуги на нашите IT експерти с дългогодишен опит в бранша.

След кратко събеседване с вас, по специално изработена от нас методика, ще оценим вашите потребности и ще ви предложим най-подходящите за вас варианти, от които да изберете.

Доказано в практиката е, че една консултация може да ви спести много средства, време и нерви в следствие на правилно подбрани параметри на офис техниката като: цена на копие; възможности за работа със заредени или съвместими консумативи от алтернативни производители; технология и скорост на печат, сканиране и копиране; начин на свързване и др.

Консултацията ви може да бъде БЕЗПЛАТНА ако решите да се възползвате от направените оферти и закупите офис техника и консумативи от нас.

В противен случай ще заплатите символична сума от 30 лв., като получавате талон за отстъпка за същата сума, който можете да използвате ако решите да направите покупка на някой от предложените варианти на офис техника и консумативи от нас на по-късен етап.

ИНСТАЛАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ

за СНПМ (CISS) системи за непрекъснато подаване на мастило или зареждаеми мастилни касети

Въпреки, че при покупка на зареждаеми мастилни касети или СНПМ (CISS) системи за непрекъснато подаване на мастило, получавате отпечатена подробна инструкция за употреба на тези продукти, в цената им не е включена професионална инсталация и обучение за някои специфични моменти и тънкости при инсталация и работа с тях от наш специалист.

Можете да се възползвате от предлаганите от нас услуги:

- инсталация на СНПМ система и обучение от наш специалист - 50 лв.

- инсталация на СНПМ система и обучение от наш специалист на място при клиент (за София) - 74 лв.

- инсталация на зареждаеми мастилни касети и обучение от наш специалист - 30 лв.

- инсталация на зареждаеми мастилни касети и обучение от наш специалист на място при клиент (за София) - 54 лв.

Посочените цени са валидни само при покупка на касети или СНПМ система от нас или нашите партньори. При необходимост от предоставяне на тези услуги за продукти, закупени от други доставчици - цените са по договаряне.

При закупуване на пълен комплект от предложените от нас варианти (принтер или МФУ + CISS система или зареждаеми касети + мастило), по ваше желание първоначалната инсталация на консумативите може да бъде извършена от наш сервизен специалист, като ползвате 25% отстъпка от посочените цени за инсталация и обучение.

 
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ
Клиент:
Парола:

Забравена парола

Регистрация

Всички цени са с включен ДДС

Общи условия

АМС-Лабс ООД, 2007-2024

Всички права запазени